Veelgestelde vragen

Is het aanmelden van een Minibieb op Minibibliotheek.nl gratis?

Ja het toevoegen van een nieuwe lokatie is helemaal gratis! Als je deze doorlopend wil beheren, foto's wil toevoegen of wil kunnen reageren op reviews kan je een lokatie claimen. Hier vragen wij wel een kleine vergoeding voor.

Mijn gegevens staan plotseling op deze site, hoe kan dat?

Wij hebben de gegevens van verschillende minibieb-sites, blogs, en uit Google samengevoegd tot 1 centrale website. Het kan goed zijn dat we jouw gegevens elders online hebben aangetroffen en die hebben toegevoegd. Het kan ook zijn dat iemand anders jouw minibieb heeft aangemeld.

Kan ik mijn gegevens gratis aanpassen?

Ja, je kan een wijziging voorstellen op de pagina van jouw minibieb. Wij controleren deze dan, en voeren de wijziging door.

Kan ik mijn minibieb laten verwijderen?

Ja, als je een wijziging voorstelt op de pagina van jouw minibieb, staat er onderaan een vinkje waarmee je kan aangeven dat deze minibieb niet meer bestaat. Wij zullen deze dan direct verwijderen.

Ik heb een minibieb gevonden maar er staat geen adres bij, hoe kan dat?

Deze beheerder heeft er voor gekozen om zijn adres niet weer te geven. Geen nood, je kan de minibieb op de kaart alsnog terug vinden.

Andere vraag?

Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Stel deze dan aan ons!

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.